Egypte - Brandaen reisgids

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Reizen - Vakantie

Brandaen Reisgidsen zijn oorspronkelijk Nederlandse gidsen waarin de gebruiker een combinatie aantreft van een feitelijke reisgids en een beschrijving van cultuurhistorische achtergronden, op een wijze die qua diepgang en gedetailleerdheid uniek genoemd mag worden.

Het eerste deel van de gids - de cultuurgeschiedenis - gaat in op de beschreven bestemming. Het tweede deel - de feitelijke reisgids - behandelt uitgebreid de bezienswaardigheden.

Voor het gemak van de gebruiker zijn typografische accenten gebruikt, zoals verschillende lettergrootten, een steunkleur en sterretjes. Bovendien bevat deze gids over Egypte maar liefst 120 kaarten en plattegronden.

De auteur van de gids, drs. C.D. Blokhuis, is egyptoloog. Blokhuis heeft Egypte talloze malen bezocht, als wetenschapper, maar ook als reisleider. In deze meest ongewone gids heeft hij zijn wetenschappelijke en toeristische kennis uitstekend kunnen combineren. Een echte aanrader! Zelfs indien je niet van plan bent om naar Egypte af te reizen...

Nota:  slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: kaft lichtjes beschadigd. Voor de rest zo goed als nieuw.

Winkelprijs: 24,50 €

Dit boek werd ook in de rubriek 'Reizen - Vakantie' gepubliceerd.

Belangrijke nota: vanwege de veelvuldige wijzigingen, is het soms onmogelijk om de juiste verzendingskosten te berekenen. In elk geval mag je weten dat - indien je teveel betaalde - het op jouw bankrekening zal worden teruggestort, beloofd.


Hoe goed vind je dit product?