Ik blijf toch jullie moeder

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Biografie

Angela Cannings trouwde op haar 19e met haar collega Terry, en de geboorte van hun dochter Gemma was de bekroning van hun geluk. Maar hun wereld stortte in toen Gemma na een paar maanden plotseling stierf.

Twee jaar later overleed ook hun zoontje Jason aan de gevolgen van wiegendood. Toen in 1996 hun dochter Jade werd geboren, drie jaar later gevolgd door Matthew, leek hun wereld eindelijk weer op de rails te staan. Tot Angela Matthew vond: dood in zijn wiegje...

Angela werd direct na Matthews dood opgepakt. Justitie hanteerde een vaste regel: één geval van wiegendood is een drama, twee gevallen zijn verdacht, en drie is moord. Pas na bijna twee jaar gevangenschap werd Angela onvoorwaardelijk vrijgesproken, en kon zij eindelijk proberen het verleden te overwinnen en een normale gezinsband op te bouwen.

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: zo goed als nieuw.

Winkelprijs: 18,95 €

Belangrijke nota: vanwege de veelvuldige wijzigingen, is het soms onmogelijk om de juiste verzendingskosten te berekenen. In elk geval mag je weten dat - indien je teveel betaalde - het op jouw bankrekening zal worden teruggestort, beloofd.


Hoe goed vind je dit product?