Alledaagse Dingen Buitengewoon Gebruikt

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Weetjes allerlei

In 'Alledaagse Dingen Buitengewoon Gebruikt', een uitgave van 'Reader'S Digest Nv België', vind je de meest effectieve manieren om tijd en geld te besparen met 'gewone' middelen. Dit boek geeft jou meer dan 2.000 slimme tips, trucs en hulpmiddelen voor dagelijkse klussen...met behulp van 207 artikelen die iedereen in het keukenkastje, medicijnkastje, garage of rommelkast heeft staan.

Zo werkt ammoniak met water als een geweldige vetoplosser. Zuiveringszout reinigt vloerbedekking beter dan welk kant-en-klaar product ook en is in noodgevallen ook nog een fantastisch afwasmiddel. Azijn is in combinatie met zout een effectief zilverpoetsmiddel en met tandpasta kan glas ontdoen van krassen. En wist je dat kattengrit hetzelfde effect heeft als een duur huidmasker- en, een aspirine het beste medicijn is voor een falende accu? Je zult versteld staan van wat je allemaal met babyolie, bleekwater, thee, isolatietape en talloze andere eenvoudige producten kunt doen. Wanneer je met een probleem zit, hoef je niet onnodig naar de winkel te gaan en veel geld uit te geven. Open jouw voorraadkast en dit boek en bespaar zo honderden euro’s per jaar!

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: zo goed als nieuw.

Winkelprijs: 25 €

Belangrijke nota: vanwege de veelvuldige wijzigingen, is het soms onmogelijk om de juiste verzendingskosten te berekenen. In elk geval mag je weten dat - indien je teveel betaalde - het op jouw bankrekening zal worden teruggestort, beloofd.


Hoe goed vind je dit product?