Brandpunt Aarde

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Maatschappij

Is het nog moreel verantwoord om het vliegtuig te nemen? Heeft het zin om een boom te planten na elke vakantie? Is kernenergie eigenlijk een milieuvriendelijke optie? Hoe ziet onze toekomst eruit? We kunnen er niet meer onderuit: de opwarming van de aarde wordt veroorzaakt dor mensen. Maar hoe gaan we verder als we de lessen van Al Gore in de praktijk willen brengen?

Gabrielle Walker en David King geven in 'Brandpunt aarde' een realistisch en wetenschappelijk verantwoord overzicht van het broeikaseffect. Zonder politieke agenda maar met oog voor zowel de politieke als de praktische consequenties, presenteren ze niet alleen de problemen, maar reiken ook oplossingen aan. In deze editie wordt speciaal aandacht besteed aan de situatie in Nederland en Europa.

- 'Dit boek is een baken van helderheid op een gebied waar een hoop onzin wordt verteld.' - Al Gore

- 'Een meesterlijk boek, erg goed geschreven. Dit zou de komende jaren hét standaardwerk moeten worden over klimaatverandering en wat we eraan kunnen doen.' - James Lovelock, auteur van 'Gaia, de natuur als organisme'.

Meer info? Klik hier.

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: zo goed als nieuw.

Winkelprijs: 19,95 €

Belangrijke nota: vanwege de veelvuldige wijzigingen, is het soms onmogelijk om de juiste verzendingskosten te berekenen. In elk geval mag je weten dat - indien je teveel betaalde - het op jouw bankrekening zal worden teruggestort, beloofd.


Hoe goed vind je dit product?