Action hero body in drie weken

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Lichaam

Auteur Jorgen de Mey mag inmiddels een autoriteit genoemd worden: de man die filmregisseurs bellen wanneer een acteur lichamelijk moet worden klaargestoomd voor een nieuwe rol. Hij werkte met talloze acteurs en actrices, onder wie Angelina Jolie, Ben Affleck, Tom Sizemore (in Black Hawk Down), Josh Hartnett (in Pearl Harbor), Jerry O'Connell (in Kangaroo Jack) en Angelina Jolie (in Gone in 60 seconds).

De Mey ontwikkelde een uitgekiende methode met uitermate efficiënte workouts in combinatie met 'zuiver', proteïnerijk voedsel. Gevolg: kilo's eraf en een mooi afgetraind en gezonder lichaam.

Gegarandeerd resultaat, al na drie weken. Filmsterren hebben nu eenmaal geen tijd om eerst te experimenteren met methoden die niet waarmaken wat ze beloven.

Volgens Jorgen de Mey zit er in ons allemaal een Action Hero, bankbintje of niet. Het is een kwestie van kappen met verkeerde gewoonten (weinig bewegen, junkfood), slim trainen en doelen stellen. Goed advies, natuurlijk, hoewel niet erg nieuw. Ook een andere hoeksteen van het Action Hero programma, het vijf dagen netjes eten en trainen om de stofwisseling hoog te houden, om in het weekend de teugels iets te laten vieren, is bepaald niet nieuw.

De eerste drie weken is voor Jorgen bij de aanpak van zijn cliënten, filmster of niet, een cruciale fase. Na drie weken schiet je lichaam namelijk in de versnelling en begint al het harde werk vrucht af te werpen. Haal je dat driewekenpunt, dan is de kans groter dat je doorgaat met het programma om je persoonlijke doelen te realiseren en een nieuwe, gezonde levensstijl te ontwikkelen die je gezonder, sterker en aantrekkelijker maakt. Kortom, een Action Hero.

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: zo goed als nieuw.

Winkelprijs: 14,95 €

Belangrijke nota: vanwege de veelvuldige wijzigingen, is het soms onmogelijk om de juiste verzendingskosten te berekenen. In elk geval mag je weten dat - indien je teveel betaalde - het op jouw bankrekening zal worden teruggestort, beloofd.


Hoe goed vind je dit product?