Liefde en andere geheimen

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Romans

Voor de buitenwereld lijkt het alsof de familie Winter het voor elkaar heeft. Een prachtig huis, drie prachtige dochters en een gevoel van veiligheid en zekerheid in hun Amerikaanse droom. Als de vijfjarige Ellie verdwijnt komen de haarscheurtjes in die droom aan de oppervlakte. Joseph, eens een gevierd zakenman, gaat ten onder aan drank en leugens. Isabelle, zijn echtgenote, vlucht in de herinneringen aan haar zorgeloze jeugd in de societywereld van Georgia. Ellies rouwende zussen groeien uit elkaar: Madeline blijft met tegenzin thuis wonen en Caroline loopt van huis weg.

Vijftien jaar later ziet Caroline – inmiddels barkeepster in New Orleans – een foto in een tijdschrift. Ze is ervan overtuigd dat het de volwassen Ellie is. Ze gaat op zoek met een stapel kopieën van de foto, een koelbox met bier en het handboek ‘detective-voor-beginners’ bij zich. Tijdens deze road trip – die doet denken aan Thelma & Louise – dwars door de woestijn van New Mexico, de bergen van Colorado en de rokerige onderwereld van Montana, probeert Caroline te redden wat er te redden valt van haar uiteengevallen familie.

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: zo goed als nieuw.

Winkelprijs: 17,95 €

Belangrijke nota: vanwege de veelvuldige wijzigingen, is het soms onmogelijk om de juiste verzendingskosten te berekenen. In elk geval mag je weten dat - indien je teveel betaalde - het op jouw bankrekening zal worden teruggestort, beloofd.


Hoe goed vind je dit product?