Met de tank door de voordeur

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Maatschappij

'Propria Cures', 's lands oudste en enige literair-satirische tijdschrift, staat altijd midden in de brandhaard. Tweewekelijks schiet de redactie met scherp en dropt haar daisycutters boven de literaire hangplekken en culturele doucheputjes van het land. Zonder ontzag voor welk instituut dan ook, vrouwen en kinderen eerst.

Samen met de wisselende redactie hebben - naar goed gebruik - de afgelopen acht jaar ook vele gastredacteuren de kolommen van 'Propria Cures' gevuld: A.F.Th., Robbert Dijkgraaf, Pieter Waterdrinker, Tommy Wieringa, Hagar Peeters, Jan Jaap van der Wal, Henk Spaan, Erik Jan Harmens en Joost Veerkamp vormen slechts een vluchtige greep. Hun beste stukken, verhalen, gedichten en tekeningen zijn samen met die van onder anderen Youp van 't Hek, Gummbah en Fokke & Sukke verzameld in 'Met de tank door de voordeur'.

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: zo goed als nieuw.

Winkelprijs: 14,95 €

Belangrijke nota: vanwege de veelvuldige wijzigingen, is het soms onmogelijk om de juiste verzendingskosten te berekenen. In elk geval mag je weten dat - indien je teveel betaalde - het op jouw bankrekening zal worden teruggestort, beloofd.


Hoe goed vind je dit product?