Kringloop van de angst

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Romans

Na de plotselinge dood van haar negenjarig dochtertje besluit Julia Lofting haar huwelijk op te geven en vestigt zij zich in Londen om een nieuw leven te beginnen.

Als zij de eerste dag een glimp ziet van een knap klein meisje dat precies op haar overleden dochtertje lijkt, vindt ze geen rust, maar worden de angstaanjagende bovennatuurlijke krachten die haar in hun macht krijgen, haar bijna noodlottig....

- Peter Straub (Milwaukee, 2 maart 1943) is een Amerikaanse schrijver van hoofdzakelijk horrorliteratuur. Gedurende zijn carrière heeft hij diverse prestigieuze prijzen gewonnen, zoals de World Fantasy Award (1989) en viermaal de Bram Stoker Award (1993, 1999, 2003, 2004).

Bij het grote publiek is Straub wellicht het bekendst van zijn samenwerking met collega Stephen King, die de boeken De Talisman (1984) en Zwart Huis (2001) tot gevolg had.

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: zo goed als nieuw.

Winkelprijs: 14,95 €

Belangrijke nota: vanwege de veelvuldige wijzigingen, is het soms onmogelijk om de juiste verzendingskosten te berekenen. In elk geval mag je weten dat - indien je teveel betaalde - het op jouw bankrekening zal worden teruggestort, beloofd.


Hoe goed vind je dit product?