Barack Obama: zijn droom - zijn geloof

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Maatschappij

In 'Barack Obama - Zijn droom - zijn geloof' geeft bestsellerauteur Stephen Mansfield op heldere en integere wijze een beschrijving van de diepste motieven van de overtuigde christen én liberaal Obama. Zijn afkomst, zijn jeugd, zijn omgeving, zijn kerk - ze hadden een diepgaande invloed op de ontwikkeling van de eerste zwarte Amerikaanse presidentskandidaat.

'Barack Obama - Zijn droom - zijn geloof' biedt een boeiende inkijk in de Amerikaanse politiek en de geloofsovertuiging van de hoofdrolspelers van dit moment. Van hen is Obama zonder twijfel de meest intrigerende persoon. Hij belichaamt de veranderende plaats van religie in de Amerikaanse politiek. Om dat te begrijpen is het nodig kennis te nemen van Barack Obama's diepste drijfveren.

Het is een kennismaking met de christen én liberaal Barack Obama, en met de manier waarop hij het veranderende gezicht van religie in de Amerikaanse politiek belichaamt. Onthulling van de diepste motieven van een bekend Amerikaans politicus. Zijn houding ten opzichte van dominee Jeremiah Wright en de zwarte bevrijdingstheologie. Dat Barack Obama een predikant had die hem door zijn uitlatingen in verlegenheid bracht, is algemeen bekend. Minder bekend is wat het geloof van Senator Obama inhoudt en hoe belangrijk het voor hem is. Topauteur Stephen Mansfield laat zien wie Barack Obama ten diepste is en wat hem drijft.

Mansfield: 'Als iemands geloof echt is, dan is er niets belangrijkers over hem te weten dan dat.' Het is onmogelijk om de politieke opstelling van Barack Obama te begrijpen zonder kennis te nemen van de religieuze bevlogenheid die zijn leven karakteriseert.

Meer info? Klik hier.

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: zo goed als nieuw.

Winkelprijs: 15,85 €

Belangrijke nota: vanwege de veelvuldige wijzigingen, is het soms onmogelijk om de juiste verzendingskosten te berekenen. In elk geval mag je weten dat - indien je teveel betaalde - het op jouw bankrekening zal worden teruggestort, beloofd.


Hoe goed vind je dit product?