Het riool van België

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Maatschappij

De waarheid achter de affaires. Een insider in het criminele milieu tilt het deksel van de doofpot. André Rogge is privé-detective en infiltrant in het criminele milieu in Belgie. Hij kwam verscheidene malen in het nieuws met onthutsende feiten over de schandalen, zoals de zaak-Cools, wat uiteindelijk leidde tot de arrestatie van oud-minister Vanderbiest.

In 'Het riool van Belgie' zet André Rogge voor het eerst deze duistere zaken overzichtelijk uiteen. Naast zijn eigen criminele jaren, zijn carriére als prive-dectective en zijn strijd tegen het op grote schaal produceren van nep-Cartier en nep-Lacoste producten, beschrijft hij in dit opzienbarende boek affaires die Belgie in opschudding hebben gebracht.

Op uitvoerige wijze schrijft hij over:

- zijn interventie bij de goudroof op de luchthaven van Londen.

- de moord op de Luikse André Cools.

- de zaak-Van Rossem.

- de zaak van de Bende van Nijvel.

- de chantage van Roger Boas.

- de zaak van de valse waardepapieren en het conflict dat ontstond tussen Rogge en commissaris Reyniers van de Brusselse gerechtelijke politie naar aanleiding van opmerkelijke fouten in het onderzoek naar deze zaak

- de ontvoering van het meisje Elisabeth en het bestaan van een geheime sekte van pedofielen op de Canarische eilanden,een opvallend verhaal in het licht van de zaak-Dutroux.

Nota: Sorry! Verkocht!

Conditie: zo goed als nieuw; maar enkele bladzijden hebben bovenaan een kleine deuk gekregen, sorry.

Winkelprijs: 16,95 €

Belangrijke nota: vanwege de veelvuldige wijzigingen, is het soms onmogelijk om de juiste verzendingskosten te berekenen. In elk geval mag je weten dat - indien je teveel betaalde - het op jouw bankrekening zal worden teruggestort, beloofd.


Hoe goed vind je dit product?