Lost - Geheime Identiteit

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Thrillers en Spanning

Dexter Cross is een man met een groot geheim. Zijn vriendin Daisy denkt dat hij een rijkeluiszoontje is, een student van goede komaf die vanaf zijn geboorte voorbestemd is om arts, advocaat of zakenman te worden. Niets is echter minder waar. Dexter leeft een dubbelleven en zijn ware identiteit moet koste wat het kost verborgen blijven.

Wanneer tijdens een vakantie in Australië de waarheid toch boven water komt, wil Dexter niets liever dan terugkeren naar Los Angeles. Maar vlucht 815 van Oceanic Airline zal daar nooit aankomen. Het vliegtuig stort neer op een eiland in de Stille Oceaan. Slechts 48 passagiers overleven de crash.

Niemand van de overlevenden weet wie Dexter werkelijk is. Niemand weet van zijn verleden. Al snel komt Dexter erachter dat hij niet de enige is die iets te verbergen heeft. Bovendien heeft ook het eiland geheimen. Dodelijke geheimen...

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: zo goed als nieuw.

Winkelprijs: 9,95 €

Belangrijke nota: vanwege de veelvuldige wijzigingen, is het soms onmogelijk om de juiste verzendingskosten te berekenen. In elk geval mag je weten dat - indien je teveel betaalde - het op jouw bankrekening zal worden teruggestort, beloofd.


Hoe goed vind je dit product?