Seven

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Thrillers en Spanning

De New Yorkse politieagent William Somerset heeft nog zeven dagen dienst alvorens hij met pensioen gaat. De tijd die hem nog rest spendeert hij aan de opleiding van zijn opvolger David Mills tot zij allebei worden opgeroepen voor een vrij ongewone moord. Een topadvocaat werd dood aangetroffen, vermoord. Op het plafond staat in zijn eigen bloed geschreven: 'Gierigheid...'

Kort daarvoor is in een morsige kamer een monsterlijk dikke man gevonden, gestikt in een bord spaghetti. Op de muur stond het woord: 'Gulzigheid', als een macabere hint.
Twee moorden, wat is het verband?

De jonge detective David Miles staat te popelen om nu direct met volledige inzet de misdaad te lijf te gaan.
 
Want, de harde realiteit dringt tot hen door: de moorden zijn geënsceneerd volgens een gruwelijk patroon...: de moordenaar slaat namelijk toe volgens een meedogenloze methodiek, waaruit valt af te leiden dat er uiteindelijk zeven slachtoffers zullen vallen.

Beide detectives, de oude rot en de beginneling, zien zich gedwongen het wrede beest dat hiervoor verantwoordelijk is te ontmaskeren; dit, voordat hij de kans ziet al deze zeven 'doodzonden' te bestraffen...

Het boek werd verfilmd met Brad Pitt en Morgan Freeman in de hoofdrollen.

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: zo goed als nieuw. Zwarte Beertjes-pocket - 216 blz.

Winkelprijs: 14,95 €

Belangrijke nota: vanwege de veelvuldige wijzigingen, is het soms onmogelijk om de juiste verzendingskosten te berekenen. In elk geval mag je weten dat - indien je teveel betaalde - het op jouw bankrekening zal worden teruggestort, beloofd.


Hoe goed vind je dit product?