Een eigen gezicht

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Romans

‘Een eigen gezicht’ is een sterk autobiografische roman waarin Benoîte Groult opnieuw zeer openhartig schrijft over seksualiteit en tevens minder beproefde thema´s als abortus en face-lift aansnijdt. In deze roman doet Groult verslag van het leven van Louise, een vrouw die zich van jongs af aanpast aan de verwachtingen van haar dominante moeder, aan sociale conventies en vervolgens aan het gedrag van haar echtgenoot. Pas op latere leeftijd weet ze zich te bevrijden, komt ze tot bloei als schrijfster en gaat ze ook in de liefde haar eigen gang.

Benoîte Groult (1920 - 2016) is een van de belangrijkste feministische schrijfsters. De grote kracht van 'Een eigen gezicht' zit in de bijzonder geloofwaardige en genuanceerde beschrijvingen van relaties. Groult kent mededogen, weet te relativeren en heeft gevoel voor humor.' - Vrij Nederland -

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: zo goed als nieuw.

Winkelprijs: 12,50 € (Speciale uitgave)

Belangrijke nota: vanwege de veelvuldige wijzigingen, is het soms onmogelijk om de juiste verzendingskosten te berekenen. In elk geval mag je weten dat - indien je teveel betaalde - het op jouw bankrekening zal worden teruggestort, beloofd.


Hoe goed vind je dit product?