De insluiper

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Romans

Martha Duinker, ontwerpster van behang en textiel, erft een honderd jaar oude villa met een grote, verwilderde tuin. Ze gaat er wonen, alleen. Er gebeuren vreemde dingen.

Een onbekende dame uit Canada meldt zich per mail als de voormalige minnares van haar vader en stuurt geheimzinnige berichten. Martha wordt midden in de nacht opgeschrikt door krakende voetstappen en zingende kranen: iemand neemt in haar huis een bad! Als ze eindelijk de badkamer durft binnen te gaan, resten alleen een rand vuil en zeepschilfers in de kuip.

En hier blijft het niet bij. De onzichtbare bezoeker keert terug en blijkt haar steeds beter te kennen. Gaat Martha's eenzame fantasie met haar op de loop? De opwindende ontknoping van De insluiper leert dat niets is wat het lijkt.

- Monika Sauwer (pseudoniem van Yolande Nusselder, Bussum, 1946) publiceerde diverse boeken. Ze bezocht de Rietveld Academie en schrijft romans en verhalen voor volwassenen en kinderen. Voor Mooie boel (1978) ontving zij het Gouden Ezelsoor, een prijs voor het best verkochte debuut. In 1983 verscheen een tweede bundel, Koude kermis, met erotisch getinte verhalen. Huis en hemel en De nabestaanden verschenen in 1986, de verhalenbundel De animist in 1990. De roman Een verlegen man kwam uit in het voorjaar van 1994. In 1998 verscheen Onrustige slapers.

Meer info? Klik hier.

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: zo goed als nieuw.

Winkelprijs: 14,95 €

Belangrijke nota: vanwege de veelvuldige wijzigingen, is het soms onmogelijk om de juiste verzendingskosten te berekenen. In elk geval mag je weten dat - indien je teveel betaalde - het op jouw bankrekening zal worden teruggestort, beloofd.


Hoe goed vind je dit product?