Met de slechtste bedoelingen

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Romans

Seks, geld, succes en macht staan centraal in het decadente leven van de Italiaanse familie Sonnino. Piperno beschrijft de geschiedenis van deze half-joodse, half-katholieke familie door de ogen van kleinzoon Daniël. Een raak, ironisch en soms treurig portret over verholen anti-semitisme in de hogere bourgeoisie van Rome.

Alessandro Piperno (1972) woont en werkt in Rome. Hij doceert Frans aan de universiteit Tor Vergata en debuteerde in 2004 met de romanMet de slechtste bedoelingen.Dit boek werd een internationale bestseller en Piperno ontving er de Campiello-prijs voor. In 2011 verscheen Vervolging, dat onder andere voor de Europese Literatuurprijs genomineerd werd.'De nieuwe Marcel Proust.' - Corriere della Sera Op bol.com vind je alle boeken van Alessandro Piperno, waaronder het nieuwste boek van Alessandro Piperno.

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: zo goed als nieuw.

Winkelprijs: 17,95 €

Belangrijke nota: vanwege de veelvuldige wijzigingen, is het soms onmogelijk om de juiste verzendingskosten te berekenen. In elk geval mag je weten dat - indien je teveel betaalde - het op jouw bankrekening zal worden teruggestort, beloofd.


Hoe goed vind je dit product?