Slaap met me

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Thrillers en Spanning

Richard en Lelia zijn een gelukkig stel. Hij is redacteur bij een groot landelijk dagblad, zij doceert Frans en Duits aan de universiteit. Richards en Lelia's kind wordt verwekt in een chaotisch, haastig moment tijdens het omkleden, net voor ze vertrekken naar een kerstdiner. Als ze, laat en nog nagloeiend, arriveren op het feestje merken ze de jonge grijze muis Sylvie nauwelijks op.

Terwijl hun ongeboren kind groeit, raakt Richard in de ban van de subtiele charme van Sylvie en neemt ook haar aanwezigheid in Richards en Lelia's relatie toe. Langzaamaan wordt Richard ambivalenter over zijn kinderwens. Lelia worstelt met de spoken uit haar verleden: een vader die ze nauwelijks heeft gekend en haar jeugd die ze deels in eenzaamheid in Frankrijk doorbracht. En Sylvie lijkt overal en nergens te zijn, ze is haast onzichtbaar aanwezig. Juist daarin schuilt het gevaar. In hoeverre kun je iemand, zelfs een geliefde, volledig vertrouwen?

'Slaap met me' is een verhaal over dwangmatig verlangen, obscure liefde en verraad, en over onze diepste angsten.

- Meeslepend verhaal waarbij je van in het begin een vermoeden krijgt van het plot, maar het echte einde is veel intenser, de gevoelens van de hoofdpersonages worden zeer diep uitgespit. Het verhaal zit goed in elkaar met een vleugje erotiek, niet ordinair, maar wel beklemmend.

In het begin moet je er echt doorheen komen. Het is in het moment dat je hem bijna ongelezen in de boekenkast wilt terugleggen, dat je moet doorzetten. Je denkt in eerste instantie dat Richard degene is die het huwelijk om zeep helpt, maar later kom je ook achter hoe Lelia in de ban raakt van de mystrieuze Sylvia, een grijs muisje dat door niemand wordt opgemerkt maar toch erg aanwezig is...

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: zo goed als nieuw.

Winkelprijs: 17,95 €

Belangrijke nota: vanwege de veelvuldige wijzigingen, is het soms onmogelijk om de juiste verzendingskosten te berekenen. In elk geval mag je weten dat - indien je teveel betaalde - het op jouw bankrekening zal worden teruggestort, beloofd.


Hoe goed vind je dit product?