Missie Bravo two zero

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Biografie

Vier en een half jaar juridische strijd ging eraan vooraf maar nu is het zover, het boek dat het Engelse ministerie van Defensie als vertrouwelijk bestempelde en waaraan het alles gedaan heeft om publicatie te verhinderen, wordt uitgegeven. Missie Bravo two zero is het schokkende en ontnuchterende verhaal van Mike Coburn. Hij is geboren in Auckland, Nieuw Zeeland op 2 mei 1964.

Mike vertelt over zijn belevenissen als Britse commando tijdens de Bravo two zero-missie in de Golfoorlog van 1991. Daar wordt hij achter de vijandelijke Irakese linies ingezet voor sabotageacties. Bij deze missie sneuvelen drie van de acht leden van de eenheid en worden vier anderen gevangengenomen. Slechts een van hen weet te ontkomen. Ook Mike wordt gevangengenomen. Bij terugkomst in Engeland zoekt hij uit waarom alles zo verschrikkelijk fout is gegaan. Uit de informatie die hij omhoog haalt uit de beerput van Defensie blijkt dat de mannen ernstig in de steek zijn gelaten door hun superieuren. Hun indrukwekkende Missie Bravo two zero geeft de lezer een grimmig inzicht in de werkelijkheid van de oorlog.

Meer info? Klik hier.

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: zo goed als nieuw.

Winkelprijs: 12,50 €

Belangrijke nota: vanwege de veelvuldige wijzigingen, is het soms onmogelijk om de juiste verzendingskosten te berekenen. In elk geval mag je weten dat - indien je teveel betaalde - het op jouw bankrekening zal worden teruggestort, beloofd.


Hoe goed vind je dit product?