De Petrusakten

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Thrillers en Spanning

De jonge pater Peo wordt met een geheime opdracht naar het Italiaanse dorp Ariccia gestuurd, waar hij verliefd wordt op Marion, een Duitse architecte, die via een vertaalopdracht van een bisschoppelijke uitgeverij haar spoedige dood aangekondigd krijgt. Want, tijdens het vertalen beseft ze dat het boek haar levensverhaal vertelt en haar dood in de nabije toekomst voorspelt.

Op zoek naar de voorspelde graftombe vinden zij de ingemetselde beenderen van de, zoals later blijkt, getrouwde heilige Simon de Tovenaar, die door de kerk eeuwenlang als legende is afgedaan. Ook ontdekken ze dat de apocriefe Petrusakte, die het celibaat van Petrus ontkracht, op waarheid zou berusten. Dus moeten de elkaar bestrijdende kerkelijke machten echt in actie komen. Een spannende thrillerlocatie: achter het Vaticaanse Gordijn.

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: zo goed als nieuw

Winkelprijs: 14,95 €

Belangrijke nota: vanwege de veelvuldige wijzigingen, is het soms onmogelijk om de juiste verzendingskosten te berekenen. In elk geval mag je weten dat - indien je teveel betaalde - het op jouw bankrekening zal worden teruggestort, beloofd.


Hoe goed vind je dit product?