Een doodgewone liefdesgeschiedenis

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Romans

In 'Een doodgewone liefdesgeschiedenis' maken we kennis met vijftien verschillende vrouwen, die ieder hun eigen besognes de revue laten passeren: de vrouw die haar oude studievriendin niet meer herkent nadat ze nogal wat plastische chirurgie heeft ondergaan; het meisje dat van school wordt gehaald door een onbekende man die later haar vader blijkt te zijn; de prostituée die onder de naam Julia werkt, naar de naam op een trouwring die een van haar klanten ooit verloor; de jonge vrouw die tijdens het inpakken voor de verhuizing een miskraam krijgt; de actrice die twijfelt aan haar roem en zichzelf iedere week een groot boeket bloemen laat bezorgen; en nog vele anderen met hun verhalen.

Lucía Etxebarria laat op herkenbare wijze zien dat bepaalde problemen en gebeurtenissen in de levens van vrouwen ons allemaal kunnen overkomen, maar vooral, dat iedereen op zijn eigen manier reageert op onverwachte gebeurtenissen.

Op een geraffineerde, bijna luchtige manier heeft Lucía Etxebarria haar hoofdpersonen geportretteerd. De 15 kortverhalen zijn uit het leven gegrepen, met niet zelden een onverwachte, komische wending. Etxebarria laat ons ongegeneerd meekijken. 'Een doodgewone liefdesgeschiedenis' is een boek waar iedere vrouw zich in zal herkennen, of ze nu wil of niet.

Meer info? Klik hier.

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: zo goed als nieuw.

Winkelprijs: 18,50 €


Hoe goed vind je dit product?