Niemand komt aan mijn kinderen

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Biografie

In 2003 ontvoert de Irakese echtgenoot van Donya Al-Nahi haar dochtertje Amira en haar zoontje Alla. Als het regime van Saddam omvergeworpen is en de strijd in Irak in alle hevigheid is losgebarsten, reist ze naar Najaf, vastbesloten haar twee kinderen terug te vinden. Het waargebeurde verhaal van Donya Al-Nahi, van wie eerder het succesvolle Heldin van de woestijn als Zilver Pocket is verschenen.

Deze Britse auteur, die rond haar twintigste in contact kwam met de islam en vervolgens een Arabische naam aannam, werd bij een breed publiek bekend door haar boek 'Heldin van de woestijn' (2004). In dit relaas beschrijft ze wederom haar acties om kinderen die door vaders zijn ontvoerd naar het Midden-Oosten terug te brengen bij de moeder in West-Europa. Sinds haar allereerste 'terugontvoering', uitvoerig beschreven in haar eerste boek, heeft ze talloze succesvolle reddingsacties uitgevoerd en geldt ze in Engeland als een fenomeen op dit gebied. Des te schokkender is het dat zijzelf het slachtoffer wordt, wanneer twee van haar eigen kinderen worden meegenomen door haar Irakese ex-echtgenoot. De beschrijving van de speurtocht naar en de redding van haar eigen kinderen vormt het hoofdbestanddeel van dit boek.

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: zo goed als nieuw.

Winkelprijs: 14,95 €

Belangrijke nota: vanwege de veelvuldige wijzigingen, is het soms onmogelijk om de juiste verzendingskosten te berekenen. In elk geval mag je weten dat - indien je teveel betaalde - het op jouw bankrekening zal worden teruggestort, beloofd.


Hoe goed vind je dit product?