Waarom wil niemand mijn boek uitgeven?

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Taal en Letterkunde

"Waarom wil niemand mijn boek uitgeven?" van Fay Weldon is een must voor elke beginnende schrijver die wil weten wat je níét moet doen om wél uitgegeven te worden. In dit handboekje legt Weldon uit waarom jouw manuscript keer op keer wordt afgewezen en geeft ze tips hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw boek wél opvalt en gelezen wordt.

Fay Weldon was een begenadigd copywriter voordat ze doorbrak als literair auteur. In 'Waarom wil niemand mijn boek uitgeven?' brengt ze haar kennis uit de reclamewereld en jarenlange ervaring als romancier samen. Ze leert de beginnende auteur niet alleen waar een goede roman aan moet voldoen, maar vooral ook hoe je de uitgever en literair agent moet verleiden.

‘Tips én emotionele steun voor de beginnende romancier.’ – The Sunday Times

‘Boordevol interessante adviezen.’ - Daily Mail

Fay Weldon is een van de meest gerespecteerde en geliefde Britse romanciers. Ze schreef diverse scenario's, waaronder de eerste afleveringen van de bekende tv-serie Upstairs, Downstairs, korte verhalen, kinderboeken en non-fictie. Inmiddels heeft ze meer dan dertig romans gepubliceerd, waaronder de klassieker Leven en liefdes van een duivelin, die ook verfilmd is. Fay Weldon werkt momenteel als docent creative writing aan Bath Spa University.

Meer info? Klik hier.

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: zo goed als nieuw.

Winkelprijs: 16,99 €

Belangrijke nota: vanwege de veelvuldige wijzigingen, is het soms onmogelijk om de juiste verzendingskosten te berekenen. In elk geval mag je weten dat - indien je teveel betaalde - het op jouw bankrekening zal worden teruggestort, beloofd.


Hoe goed vind je dit product?