Het erfstuk

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Boeken: Romans

Hester Fielding was de grootste ballerina van haar tijd. Na een liefdeloze jeugd kwam de ontdekking van haar danstalent als een heerlijke verrassing. Terwijl ze in Londen furore maakte, stortte ze zich in een gevaarlijke liefdesaffaire die haar alleen hartzeer kon brengen en die tot een geheim leidde dat haar hele carrière in één keer te gronde kon richten.

Nu leidt Hester een teruggetrokken leven en organiseert ze elk jaar een dansvoorstelling in haar eigen theater. Dit jaar zal de jonge, briljante choreograaf Hugo Carradine het ballet Sarabande regisseren. Helaas leidt de tegenstelling tussen de sterallures van de prima ballerina en het ongepolijste talent van een jonge danseres tot wrijvingen die het hele gezelschap beïnvloeden.

Bovendien heeft Hester vlak voordat de repetities begonnen een bericht ontvangen dat herinneringen naar boven brengt die haar blijven achtervolgen. En terwijl de première nadert en de spanning stijgt, komt het verleden het heden binnenvallen en wordt Hester in één klap een andere vrouw.

Meer info? Klik hier.

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: nieuw

Winkelprijs: 17,95 €

Extra nota: Je kunt de Spiritualia website via deze link bezoeken!


Hoe goed vind je dit product?