Verliefde zielen

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Boeken: Romans

Het is een ongelooflijk liefdesverhaal: een man en een vrouw, voor elkaar bestemd, beiden met een meervoudige persoonlijkheidsstoornis. Twintig mensen, verliefd op twintig mensen.

Matt Ruff levert in Verliefde zielen een ongelooflijke prestatie door hiervan een gecompliceerde, grappige (niet elke persoonlijkheid is het met de andere eens), tragische, maar vooral een mooie roman te maken. Een verhaal dat je niet loslaat.

De liefde tussen Andy Gage en Penny Driver komt moeizaam op gang. De geliefden hebben namelijk te maken met een hoop bemoeizuchtige stemmen op de achtergrond. Ze hebben alle twee een meervoudige persoonlijkheidsstoornis,en niet alle persoonlijkheden kunnen even goed met elkaar opschieten. Aaron,'de vader', Adam, 'de opstandige teenager', Jake,'het bange kleine jongetje', Sam, 'de kunstenaar' en Gideon: die het liefst zou willen dat iedereen opdonderde zodat hij het leven kon leiden die 'hij' wilde. Samen met Penny probeert Andy achter de oorzaak van zijn zielenversplintering te komen: wie heeft het kleine jongetje in hem vermoord? Dat is een zoektocht naar een jeugdtrauma, een poging om een ziel te helen, en om weer werkelijk verliefd te kunnen zijn.

Meer info? Klik hier.

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: nieuw

Winkelprijs: 19,95 €

Extra nota: Je kunt de Spiritualia website via deze link bezoeken!


Hoe goed vind je dit product?