Slangen en piercings

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Boeken: Romans

Het verhaal is simpel, met een beperkt aantal hoofdpersonen en weinig actie. Het lijkt een bescheiden boekje, maar schijn bedriegt. Slangen en Piercings was in Japan eerst een instant-bestseller, nu een cultklassieker en ook de winnaar van de Akutagawa-prijs, de belangrijkste Japanse literaire onderscheiding. Het is het debuut van de 21-jarige schrijfster Hitomi Kanehara.

Naast lof kreeg Kanehara ook veel kritiek. De wereld die zij schetst in haar boek is doelloos, gewelddadig en vol expliciete seks. Kanehara heeft in een interview gezegd dat ze de hopeloosheid van de jonge Japanse vrouw wilde beschrijven zoals zij die zelf gevoeld heeft; een iets, waarin ze is geslaagd...

Drie personages telt Slangen & piercings: Louis is een barbie girl die besluit haar tong te laten piercen; Ama is haar vriend, een punker met knalrood haar en een gespleten tong; en Shiba is de getatoeëerde en gepiercete uitbater van de zelfverminkingswinkel. Tussen de drie ontstaat een driehoeksverhouding die alleen maar slecht kan aflopen.

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: nieuw

Winkelprijs: 14,95 €

Extra nota: Je kunt de Spiritualia website via deze link bezoeken!


Hoe goed vind je dit product?