De zevende engel

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Boeken: Romans

Het plaatsje Outer Maroo zul je op geen enkele kaart vinden, en de mensen die er wonen willen dat zo houden. De bewoners van dit afgelegen gehucht in Noord-Australië zijn óf religieuze fundamentalisten óf zwaarbewapende mijnwerkers, verenigd in hun haat tegen de regering, de belastingdienst en vreemdelingen. Ze hebben tot nu toe hun onderaardse rijkdommen verborgen kunnen houden voor de buitenwereld ... tot op de dag dat Oyster, een ijlende zonderling, schijnbaar vanuit het niets het dorp binnenstrompelt.

Outer Maroo zal nooit meer hetzelfde zijn. In de weken die volgen arriveren jeugdige zwervers die in de ban raken van het charisma van Oyster. Veroordeeld tot slavenarbeid werken zij ondergronds aan zijn apocalyptische toekomst. Wie tussen hen probeert te komen verdwijnt spoorloos.

De zevende engel is een prachtig geschreven en aangrijpende thriller. Turner Hospital legt het verdriet bloot van een groep losgeslagen jongeren in de outback van Australië. Ze haalt de gruwelijke werkelijkheid naar boven en eens te meer wordt duidelijk dat individuen ondergeschikt zijn aan financieel gewin.

Meer info? Klik hier.

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: nieuw

Winkelprijs: 19,95 €

Extra nota: Je kunt de Spiritualia website via deze link bezoeken!


Hoe goed vind je dit product?