Dark Water

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Romans

Yoshimi Matsubara woont met Ikuko, haar vijfjarige dochtertje, sinds kort in een flatgebouw dat is gebouwd op een vroegere stortplaats. Lang niet alle appartementen in het gebouw zijn bewoond en als de kantoren 's avonds leegstromen, ligt het gebouw er verlaten bij. Ikuko is bovendien het enige kind in het hele gebouw. Een gezin met een dochtertje van Ikuko's leeftijd dat er vroeger woonde, is vertrokken na een tragische gebeurtenis.

Wanneer Yoshimi en Ikuko op een avond naar het dak van het gebouw gaan om vuurwerk af te steken, doen zij een vreemde ontdekking. In een hoekje ligt een kleine, rode tas, alsof deze achteloos door iemand is achtergelaten. Het is het begin van een reeks verontrustende gebeurtenissen. Langzaam maar zeker raakt Yoshimi steeds meer van slag. Een gevoel van naderend onheil bekruipt haar.

Het boek werd verfilmd.

Meer info? Klik hier.

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad!

Kwaliteit: zo goed als nieuw

Winkelprijs: 15 €

Belangrijke nota: vanwege de veelvuldige wijzigingen, is het soms onmogelijk om de juiste verzendingskosten te berekenen. In elk geval mag je weten dat - indien je teveel betaalde - het op jouw bankrekening zal worden teruggestort, beloofd.

 


Hoe goed vind je dit product?