Waar je valt

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Romans

John Egan is een buitenbeentje, 'een kind van twaalf in een lichaam van een volwassen man met de stem van een reus, en met een hang naar de waarheid'. Hij is geobsedeerd door het Guinness book of records en vertrouwt op zijn vermogen om iedere leugen te ontmaskeren. En hij blijft hopen dat op een goede dag alles beter zal zijn, dat hij met zijn ouders naar de Niagara watervallen zal gaan, dat zijn grootmoeder en zijn vader hun ruzie bijleggen - en, dat all problemen die hij veroorzaakt zullen worden opgelost.

M.J. Hyland's roman; over een jeugd in een arm Iers gezin in de jaren zeventig; grijpt iedere lezer bij de keel. Het is het verhaal over een kind van bijna dertien, dat alleen maar kan drómen dat het ooit beter zal worden. Maar waar je valt, blijf je.

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: zo goed als nieuw.

Belangrijke nota: vanwege de veelvuldige wijzigingen, is het soms onmogelijk om de juiste verzendingskosten te berekenen. In elk geval mag je weten dat - indien je teveel betaalde - het op jouw bankrekening zal worden teruggestort, beloofd.

Winkelprijs: 17,95 €


Hoe goed vind je dit product?