Stuart - Een leven achterste voren

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Romans

Het treurige levensverhaal van Stuart, een aan spierdystrofie lijdende dakloze man uit Cambridge, Engeland. De biografie begint vlak voor Stuarts dood op 32-jarige leeftijd, als het helemaal niet zo slecht met hem gaat. Hij heeft een eigen appartementje, hij drinkt en spuit minder dan voorheen, en hij heeft een doel in zijn leven, namelijk: de ten onrechte wegens drugsdealen vastgezette beheerders van het daklozen-hospitium weer op vrije voeten krijgen.

Alexander Masters, werkzaam in de opvang, besloot eigen zijn leven achterstevoren op te schrijven, zodat we meer inzicht krijgen van hoe het allemaal gekomen is. Er zijn de bekende ingredienten: verkeerd onderwijs, seksueel misbruik, vluchtgedrag, gewelddadigheden, vroege veroordelingen. Toch is het geen 'soft' boek, maar een relaas waarin gepoogd wordt drijfveren en gedragingen van een willekeurige dakloze te beschrijven en te duiden. Ontroerend, maar ook humoristisch. Vrij kleine druk, en de tekeningen en 'krantenknipsels' zijn een welkome afwisseling en leuke aanvulling op het verhaal.

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: zo goed als nieuw.

Winkelprijs: 19,95 €

Belangrijke nota: vanwege de veelvuldige wijzigingen, is het soms onmogelijk om de juiste verzendingskosten te berekenen. In elk geval mag je weten dat - indien je teveel betaalde - het op jouw bankrekening zal worden teruggestort, beloofd.


Hoe goed vind je dit product?