Call girl met een dubbelleven

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Boeken: Romans

Nancy Chan is een succesvolle callgirl in New York en pas getrouwd met Wall Street bankier Matt. Die combinatie blijkt al snel behoorlijk gecompliceerd te zijn. Terwijl ze probeert haar huiselijke imago hoog te houden door lekker te koken en overhemden te strijken, wordt het steeds moeilijker om haar werk als exclusieve callgirl geheim te houden.

En nu wil Matt ook nog kinderen. Maar een zwangerschap combineren met haar werk is echt onmogelijk. Zelfs haar callgirl vriendinnen weten geen uitweg uit dit dilemma...

Call girl met een dubbelleven is sexy en spannend, grappig en eerlijk: een absolute must voor iedereen met stoute gehei-men of tegenstrijdige verlangens.

Tracy Quan woont in New York. Haar bestseller Dagboek van een call girl werd verfilmd door Darren Star, de maker van Sex and the city.

Recensie: De auteur sleurt de lezer via dagboekaantekeningen mee in een adembenemende race vol vreemde seksklanten, verkleedpartijen, uitvluchten en pogingen om een goede huisvrouw te zijn. Ze laat duidelijk merken dat ze geniet van haar ingewikkelde leven. De schrijfster is jaren prostituee geweest en nu lid van het International Network of Sex Work Projects. Ongecompliceerde ontspanning, goed voor een paar uurtjes zorgeloos leesplezier. Ruime marges, vrij kleine druk.

Meer info? Klik hier.

Nota: Slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: Nieuw

Winkelprijs: 17,95 €

Extra nota: Je kunt de Spiritualia website via deze link bezoeken!


Hoe goed vind je dit product?