Citroenbloesem Wierookkorrels - 75 gram

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Wierook

Deze Citroenbloesem Wierookkorrels zijn met de hand gemaakt volgens een geheim, uniek concept, en van Griekse kloosterkwaliteit, zijnde: een handgemaakte AAA-topkwaliteit zonder chemicaliën aan de allerlaagste prijs. Anders gezegd: er bestaan ook wierooksoorten waarin kwaliteit totaal ontbreekt, van A-kwaliteit zijn, of van AA-kwaliteit.

De frisse geur van de Citroenbloesem Wierookkorrels heeft een stimulerende werking, werkt verkwikkend en verhoogt het bewustzijnsniveau. Net als een krachtgevende zonnestraal, werkt deze wierook harmoniserend, belevend, concentratiebevorderend, oppeppend bij vermoeidheid, en inspirerend. Soms kan het bij sommige mensen zowel hoofdpijn evenals migraine verlichten.

Deze wierooksoort kan ook gebruikt worden in zuiveringsrituelen, zoals bij het verwijderen van negatieve energieën in huizen, of van storende energieën die in de mens een energetische blokkade kunnen opleveren. Ook in heksenkringen en bij de sjamanen wordt deze wierooksoort zeer veel gebruikt.

Deze wierook werd indertijd, onder andere, veel gebruikt in rituelen waarin toverspreuken, of incantaties worden uitgesproken, teneinde in een bestaande relatie opnieuw leven in te blazen, twee mensen terug bij elkaar te brengen, of om een partner aan te trekken. Voorbeelden hiervan zijn: de Afrodite Maan toverspeuk, de Hecate Zwarte Kaars toverspreuk, en de Isis Volle Maan toverspeuk.

Bij sommige mensen wakkert Citroenbloesem het zogenaamde 'zesde zintuig' aan, en kan het heldere, voorspellende visioenen oproepen.

Belangrijke nota: bovenstaande tekst werd door de fabrikant aan ons geleverd en aangevuld met dingen van het internet geplukt. De wierookkorrels, van de allerbeste kwaliteit, worden ook in Griekse kloosters gebruikt, en werken best met houtskoolblokjes.

Eveneens afzonderlijk leverbaar, zijn: 1) houtskooltjes, (2) een wierookbrander, of (3) een zeefwierookbrander, (4) een bijpassend tangetje om het houtskooltabletje veilig aan te steken en om de hete wierookzeef vast te nemen, (5) een stalen borsteltje, om de wierookzeef te reinigen.

Verkoopprijzen:

- 25 gram: 2,75 euro
- 50 gram: 5,00 euro
- 75 gram: 7,00 euro

- Houtskooltjes: 33 mm - 10 stuks/rol: 1.70 euro

Misschien kunt u ook interesse stellen in ons Assortiment Wierookkorrels, zijnde: 25 zakjes van 25gram elk voor slechts 60 euro in plaats van 68,75 euro? Het is maar een ideetje ..

Extra  vragen? Stuur ons een e-mailtje... [email protected]

Gepubliceerd nieuwsbericht op de Spiritualia website:

- Over de wierookkorrels die door DIMschool worden verdeeld.


Hoe goed vind je dit product?