Benzoë Wierookkorrels - 75 gram

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Wierook

Deze Benzoë Wierookkorrels zijn met de hand gemaakt volgens een geheim, uniek concept, en van Griekse kloosterkwaliteit, zijnde: een handgemaakte AAA-topkwaliteit zonder chemicaliën aan de allerlaagste prijs. Anders gezegd: er bestaan ook wierooksoorten waarin kwaliteit totaal ontbreekt, van A-kwaliteit zijn, of van AA-kwaliteit.

Benzoïne Wierookkorrels, ook wel Benzoë genaamd, worden uit de hars van bomen uit het geslacht Styrax samengesteld. Benzoëhars is rijk aan de aromatische verbinding benzoëzuur. Deze stof wordt ook als additief in voedingswaren gebruikt. Benzoëzuur is verder in hoge concentratie aanwezig in cranberry's, maar komt in andere bessen voor. Vanwege zijn anti-microbiële werking, wordt het veel gebruikt als conserveermiddel in levensmiddelen en cosmetica. Ook wordt het in de land- en tuinbouw, alsmede de veehouderij gebruikt als desinfectiemiddel en in de geneeskunde wordt benzoëzuur toegepast als middel tegen huidschimmels

Benzoë korrelwierook verspreidt een aromatische, exotische, balsemachtige geur, wordt veelal tijdens de mis in kerken toegepast, vooral in Russische, maar ook in Indische tempels  wordt deze wierooksoort geofferd aan Brahma, Vishnu en Shiva.

De geur heeft een weldadige uitwerking bij prikkelbaarheid, boosheid, nerveuze depressies en stress. De geur geeft rust, schept stabiliteit, ontspant de geest, schenkt troost bij verdriet, zuivert de atmosfeer van een ruimte, verjaagt negatieve gedachten en geeft een energetische, opwekkende uitwerking af. Mensen, die creatief werk verrichten, kunnen er veel baat bij hebben, omdat het de verbeelding verrijkt en inspiratie van buitenaf toelaat. Tevens laat Benzoë wierookkorrels zich zeer goed met andere wierooksoorten mengen.

Belangrijke nota: bovenstaande tekst werd door de fabrikant aan ons geleverd en aangevuld met dingen van het internet geplukt. De wierookkorrels, van de allerbeste kwaliteit, worden ook in Griekse kloosters gebruikt, en werken best met houtskoolblokjes.

Eveneens afzonderlijk leverbaar, zijn: (1) een wierookbrander, of (2) een zeefwierookbrander, (3) een bijpassend tangetje om het houtskooltabletje veilig aan te steken en om de hete wierookzeef vast te nemen, (4) een stalen borsteltje, om de wierookzeef te reinigen.

Verkoopprijzen:

- 25 gram: 2,75 euro
- 50 gram: 5,00 euro
- 75 gram: 7,00 euro

- Houtskooltjes: 33 mm - 10 stuks/rol: 1.70 euro

Misschien kunt u ook interesse stellen in ons Assortiment Wierookkorrels, zijnde: 25 zakjes van 25gram elk voor slechts 60 euro in plaats van 68,75 euro? Het is maar een ideetje ..

Extra  vragen? Stuur ons een e-mailtje... [email protected]

Gepubliceerd nieuwsbericht op de Spiritualia website:

- Over de wierookkorrels die door DIMschool worden verdeeld.


Hoe goed vind je dit product?