Spoorloos

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Boeken: Romans

Film: Ice Age. Plaats: bioscoop Utopolis, Mechelen. Tijdstip: vroege namiddag. De zaal zit afgeladen vol. Hilde Gerlach zit met ingehouden adem op het puntje van haar stoel. Wanneer iemand op haar schouder tikt, schrikt ze zich lam. Irina, haar zevenjarige zusje, moet dringend plassen. Na de voorstelling trekt Hilde aan de alarmbel, want Irina is verdwenen. Dirk Deleu van de lokale Mechelse recherche is als eerste ter plaatse, op de voet gevolgd door Ward Feremans van Cel 5, de nationale cel gespecialiseerd in kindermisdrijven.

De laatste die Irina levend heeft gezien is Linda Verstrepen, die in de cafetaria werkt. Ze heeft het meisje zelfs de weg naar de wc's gewezen. Ze zag ook dat Irina luttele minuten later werd opgehaald, vermoedelijk door haar ongeruste vader, want de man was overstuur. Na een korte maar heftige woordenwisseling - ze herinnert zich de woorden 'ongerust' en 'mama' - zijn de twee naar buiten gelopen, naar het parkeerterrein. Daar houdt voor Deleu en Feremans het spoor op. Er wordt met man en macht gezocht, maar Irina lijkt v an de aardbodem verdwenen. De zaak zit muurvast en de speurders vrezen het ergste, aangezien de eerste uren na een ontvoering cruciaal zijn. Dan komt er een teken van leven. Helene Slachtmuylders, een welgestelde dame, komt aangifte doen. Ze heeft een eigenaardig telefoontje ontvangen van een man die in gebroken Nederlands losgeld eiste, in ruil voor het leven van haar ontvoerde dochter. Maar haar dochter ís niet ontvoerd.

'Spoorloos' is de derde en voorlopig laatste thriller in de succesreeks 'Cel 5', met in de hoofdrollen Fernand De Decker, Ward Feremans en gastrolspeler Dirk Deleu.

Meer info? Klik hier.

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: Nieuw

Winkelprijs: 19,95 €

Extra nota: Je kunt de Spiritualia website via deze link bezoeken!


Hoe goed vind je dit product?