Attaque!

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Romans

Daniël Vliegenthart is negenentwintig, cardioloog in opleiding, sociaal gehandicapt en doet hard zijn best voor de wereld verborgen te houden dat hij lijdt aan epilepsie. Dit laatste mislukt (natuurlijk) hopeloos en wanneer hij tijdens een van zijn diensten een aanval doormaakt, wordt hij op staande voet ontslagen.

Hierop vertrekt hij naar Spanje om leiding te geven aan het familiebezit: een op de rand van het faillissement verkerend psychiatrisch ziekenhuis, waar het personeel zich met name onderscheidt door de witte jassen.

Vanaf het eerste moment moet Daniël het opnemen tegen personeel dat hem niet vertrouwt, familieleden die hem willen ontslaan en projectontwikkelaars die het ziekenhuis tegen de vlakte willen gooien.

Miquel Bulnes (1976) is ervaringsdeskundige op het gebied van ziekenhuizen, failliete psychiatrische privéklinieken en familieruzies. Hij studeerde geneeskunde in Utrecht en is tegenwoordig arts/onderzoeker. In 2003 debuteerde hij met 'Zorg', dat lovend werd ontvangen door pers en publiek. De vertaalrechten werden meteen verkocht aan Duitsland. In 2005 verscheen zijn tweede roman 'Lab'.

Meer info? Klik hier.

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: zo goed als nieuw.

Winkelprijs: 17,95 €

Belangrijke nota: vanwege de veelvuldige wijzigingen, is het soms onmogelijk om de juiste verzendingskosten te berekenen. In elk geval mag je weten dat - indien je teveel betaalde - het op jouw bankrekening zal worden teruggestort, beloofd.


Hoe goed vind je dit product?