Wierookbrander in messing - Zwart - Klein

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Wierook

Plaats het houtskooltje op het roostertje van deze wierookbrander, steek het in de holle zijde aan, wacht tot het kooltje goed gloeit, en leg daarna de losse wierookkorrels in die holle zijde. Voor alle veiligheid kan je daarbij een RVS-tangetje gebruiken, want soms kan het kooltje vrij snel beginnen sputteren..

Deze wierookbrander in messing is tevens - dankzij het roostertje - extra veilig voor wierookstokjes, omdat ze niet zomaar kunnen omvallen. Bovendien kan je de wierookbrander nog eens opvullen met wit zand, opdat het stokje rechtop kan blijven staan.

Nota: zandzakjes zijn afzonderlijk verkrijgbaar aan 1 euro per stuk, maar natuurlijk enkel en alleen te koop bij aankoop van een wierookbrander. Het zand kan eveneens worden gebruikt om een houtskooltje uit te doven.

Afmetingen: 6.5 cm x 5 cm

Kleur: zwart & goud.

Eveneens afzonderlijk leverbaar, zijn: 1) wierookkorrels (2) een wierookbrander, of (3) houtskool tabletten, (4) een bijpassend tangetje om het houtskooltabletje veilig aan te steken en om de hete wierookzeef vast te nemen, (5) een stalen borsteltje, om de wierookzeef te reinigen.

Verkoopprijzen korrelwierook:

- 25 gram: 2,75 euro
- 50 gram: 5,00 euro
- 75 gram: 7,00 euro

- Houtskooltjes: 33 mm - 10 stuks/rol: 1.70 euro

Misschien kunt u ook interesse stellen in ons Assortiment Wierookkorrels, zijnde: 25 zakjes van 25gram elk voor slechts 60 euro in plaats van 68,75 euro? Het is maar een ideetje ..

Nog iets: Vanwege het roostertje bovenaan kan je er ook wierookstokjes in plaatsen. Toch kunnen de wierookbranders met zand worden gevuld om de wierookstokjes ietwat beter vast te houden.

De zandzakjes die we aanbieden wegen iets van een 225 gram en als extra toebehoren verkrijgbaar bij elke aankoop van een wierookbrander. Ook kan zand eventueel worden gebruikt om het houtskooltje uit te doven.

Extra vragen? Stuur ons een e-mailtje... [email protected]


Hoe goed vind je dit product?