Houtskool tabletten - 33 mm. diameter

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Wierook

Gebruiksaanwijzing:

- Neem het houtskooltablet aan de zijkanten met duim en wijsvinger vast en steek de holle kant aan met een lucifer of aansteker en van zodra het begint te vonken, plaats je het kooltje met de holle kant naar boven gericht op het metalen roostertje van de brander - of, op een hittebestendig schoteltje, waarop wit zand werd gelegd.

In plaats van het kooltje met de vingers vast te houden, kan je ook een tangetje gebruiken, hetgeen veel veiliger is.

- Voeg er de wierookkorrels, of de kruiden aan toe van zodra de houtskool gloeit. Er zachtjes op blazen versnelt het gloeiproces.

- Natuurlijk kan je verschillende korrelwieroken - eerst op gevoel, daarna op basis van eigen ervaring - met elkaar mixen. Ons advies: maximaal drie diverse soorten.

- Alles wat je over de eigenschappen van het branden wierookkorrels leest, is zuiver informatief bedoeld. Elke mens is dermate van de ander verschillend dat de hersenen, van zodra de geur wordt opgesnoven, iedereen anders op de binnenkomende prikkels zal reageren.

- Zorg tijdens het gebruik altijd voor een brandvrije ondergrond, want een aangestoken kooltje wordt gloeiend heet, en blijft zo... tot bijna 1 klein uurtje lang!

Anders gezegd: van zodra de korrelwierook is opgebrand, kan je de grijze as van het kooltje met een voorwerp verwijderen, en er eventueel nieuwe korrels aan toevoegen.

Eveneens afzonderlijk leverbaar, zijn: 1) wierookkorrels (2) een wierookbrander, of (3) een zeefwierookbrander, (4) een bijpassend tangetje om het houtskooltabletje veilig aan te steken en om de hete wierookzeef vast te nemen, (5) een stalen borsteltje, om de wierookzeef te reinigen.

Verkoopprijzen korrelwierook:

- 25 gram: 2,75 euro
- 50 gram: 5,00 euro
- 75 gram: 7,00 euro

- Houtskooltjes: 33 mm - 10 stuks/rol: 1.70 euro

Misschien kunt u ook interesse stellen in ons Assortiment Wierookkorrels, zijnde: 25 zakjes van 25gram elk voor slechts 60 euro in plaats van 68,75 euro? Het is maar een ideetje ..

Extra vragen? Stuur ons een e-mailtje... [email protected]

Gepubliceerd nieuwsbericht op de Spiritualia website:

- Over de wierookkorrels die door DIMschool worden verdeeld.


Hoe goed vind je dit product?