Chondriet Knuffelstenen

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Chondriet knuffelstenen

De stukken meteoriet, afkomstig van één grote, zijn niet de eigendom van DIMschool vzw, maar werden door de eigenaar ervan in consignatie gegeven. Vooraleer tot een aankoop over te gaan, raden we je aan om de teksten, die aan onderstaande links verbonden zijn, in te lezen. Neem dus de nodige tijd.

Tekst #1: Meteorieten, hoogstwaarschijnlijk zo oud als onze planeet Aarde: eentje kopen ?

Tekst #2: Belg & Fransman gearresteerd wegens stelen brokstukken asteroïde in Soedan.

Tekst #3: Prijsvergelijking: Gao/Guenie H5 Chondrite Meteorites for Sale.

Indien je eigenaar wil worden van zo'n chondriet knuffelsteen hoef je ons slechts een e-mailtje te sturen. Reken op ongeveer 1 euro per gram. Een steen van 30 gram kost dus 30 euro, eentje van 100 gram: 100 euro, enzovoorts. Geloof ons, of niet: het is een meteorietsteengoede prijs.

Wel moet je rekening houden met verpakking- en verzendingskosten, die afhankelijk zijn van het gewicht. Het bedrag ervan laten we je tijdens jouw aankoop wel weten.

Bij elke chondriet wordt tevens een magneetje bijgeleverd, opdat je de steen regelmatig zou kunnen opladen, of: noem het 'magnetiseren'.

Vermeld in jouw e-mail gericht aan [email protected] welk bedrag je eraan wil spenderen en we mailen jou foto's uit van stenen uit die prijsklasse. Of..., kom gewoon eens langs - na afspraak natuurlijk.

Nota: we zijn in Niel (nabij Boom) gelokaliseerd.

Extra nota vanwege coronatijden: je kunt de stenen bij jouw thuis uitkiezen door (1) een partij aan te kopen en door (2) hetgeen je niet wilt terug te zenden. Voorbeeld: je stort 100€ en voor dat bedrag (verminderd met de verzendingskosten) zenden we je een aantal stenen. Je stuurt ons enkele daarvan terug, en we storten achteraf het tegoed op jouw rekening.


Hoe goed vind je dit product?