Reinigingsborstel voor wierookzeef

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Wierook

Na het branden van wierookkorrels en harsen wordt de zeef vuil en kunnen de gaatjes in de zeef dichtsmelten. Houd de zeef met de zeeftang dicht boven een vlam om de harsresten te laten verkolen. Daarna schoonborstelen.

Het is aan te bevelen om een aantal zeefjes te kopen zodat je een tijdje vooruit kunt, voordat je de zeefjes dient te reinigen. Maar indien je aluminiumfolie gebruikt, bespaar je jezelf misschien een hoop werk. Of, kies voor een wierookbrander, maar dan moet je wel met houtskool blokjes werken en dus niet met theelichtjes.

Tip voor het wierookbranden: Strooi altijd eerst wat houtachtige wierook op de zeef en dan pas de wierookkorrels; hierdoor voorkom je dat de zeef onmiddellijk dichtsmelt.

Afmetingen: 7,5 cm x 5,5 cm

Eveneens afzonderlijk leverbaar, zijn: 1) wierookkorrels (2) een wierookbrander, of (3) houtskool tabletten, (4) een bijpassend tangetje om het houtskooltabletje veilig aan te steken en om de hete wierookzeef vast te nemen, (5) een zeefwierookbrander.

Verkoopprijzen korrelwierook:

- 25 gram: 2,75 euro
- 50 gram: 5,00 euro
- 75 gram: 7,00 euro

- Houtskooltjes: 33 mm - 10 stuks/rol: 1.70 euro

Misschien kunt u ook interesse stellen in ons Assortiment Wierookkorrels, zijnde: 25 zakjes van 25gram elk voor slechts 60 euro in plaats van 68,75 euro? Het is maar een ideetje ..

Extra vragen? Stuur ons een e-mailtje... [email protected]


Hoe goed vind je dit product?