Sering Wierookkorrels - 50 gram

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Wierook

Deze Sering Wierookkorrels zijn, net als al de andere korrelwierook, met de hand gemaakt volgens een geheim, uniek concept, en van Griekse kloosterkwaliteit, , zijnde: een handgemaakte AAA-topkwaliteit zonder chemicaliën aan de allerlaagste prijs. Anders gezegd: er bestaan ook wierooksoorten waarin kwaliteit totaal ontbreekt, van A-kwaliteit zijn, of van AA-kwaliteit.

De sering (Syringa vulgaris), in het Nederlands ook wel eens lilac genaamd, afgeleid uit het Frans, is een plant uit de olijffamilie, en werd in de oudheid als symbool van de liefde aangewend. Van de Syringa vulgaris bestaan er een 25-tal soorten, en de hoofdkleur is lichtpaars, oftewel lila.

De geur is zacht en zoet, fleurig met een tintje magie. Indertijd werd het veelal gebruikt bij duivelsuitdrijvingen - en, naast exorcisme, ook ter persoonlijke bescherming aangewend. De geur van de Sering wierookkorrels verdrijft boze geesten - en, effectief: vroeger plantte men in Engeland in de tuin seringen om het kwade en het boze weg te houden. Om die reden kan de geur spookhuizen van hun astrale inwoners bevrijden.

Sering wierookkorrels bevorderen helderziendheid, harmonie, liefde, vrede, bescheidenheid, geestelijke rust, psychische groei en ontwikkeling, ze geven psychische bescherming, lichamelijke rust, en helpen bij het oproepen van beelden uit een vorig leven. Ideaal dus indien je aan psychometrie wil gaan doen.

Belangrijke nota: bovenstaande tekst werd door de fabrikant aan ons geleverd en aangevuld met dingen van het internet geplukt. De wierookkorrels, van de allerbeste kwaliteit, worden ook in Griekse kloosters gebruikt, en werken best met houtskoolblokjes.

Eveneens afzonderlijk leverbaar, zijn: 1) houtskooltjes, (2) een wierookbrander, of (3) een zeefwierookbrander, (4) een bijpassend tangetje om het houtskooltabletje veilig aan te steken en om de hete wierookzeef vast te nemen, (5) een stalen borsteltje, om de wierookzeef te reinigen.

Verkoopprijzen:

- 25 gram: 2,75 euro
- 50 gram: 5,00 euro
- 75 gram: 7,00 euro

- Houtskooltjes: 33 mm - 10 stuks/rol: 1.70 euro

Misschien kunt u ook interesse stellen in ons Assortiment Wierookkorrels, zijnde: 25 zakjes van 25gram elk voor slechts 60 euro in plaats van 68,75 euro? Het is maar een ideetje ..

Extra  vragen? Stuur ons een e-mailtje... [email protected]

Gepubliceerd nieuwsbericht op de Spiritualia website:

- Over de wierookkorrels die door DIMschool worden verdeeld.


Hoe goed vind je dit product?