Geranium Wierookkorrels - 50 gram

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Wierook

Deze Wierookkorrels zijn met de hand gemaakt volgens een geheim, uniek concept, en van Griekse kloosterkwaliteit, zijnde: een handgemaakte AAA-topkwaliteit zonder chemicaliën aan de allerlaagste prijs. Anders gezegd: er bestaan ook wierooksoorten waarin kwaliteit totaal ontbreekt, van A-kwaliteit zijn, of van AA-kwaliteit

Geranium Wierookkorrels brengen een frisse, zachte en relaxerende bloemengeur met zich mee, die vrij snel een gevoel van blijheid, zorgeloosheid en spiritueel geluk in jezelf kan opwekken. Zelfs in de herfst- en wintermaanden, of tijdens regenachtige dagen, geven ze als het ware een zonnige geur af. Ook in de Oudheid werd er aan Geranium zeer veel magische eigenschappen toegekend en Geranium wierookkorrels werden dan ook veel gebruikt in ritueelwerk; vooral, indien iemand van de een of andere vloek, die op hem rustte, diende gezuiverd te worden.

Bovendien werkt de afgescheiden geur beschermend, het bevordert het hormoonstelsel en de vruchtbaarheid, het helpt de mens ontdoen van de lasten die men met zich meedraagt, het ontstrest en werkt kalmerend bij milde depressie, geïrriteerdheid , opvliegingen en angstgevoelens, het versterkt bestaande liefdesbanden, en het draagt bij tot een goede of betere gezondheid.

Belangrijke nota: bovenstaande tekst werd door de fabrikant aan ons geleverd en aangevuld met dingen van het internet geplukt. De wierookkorrels, van de allerbeste kwaliteit, worden ook in Griekse kloosters gebruikt, en werken best met houtskoolblokjes.

Eveneens afzonderlijk leverbaar, zijn: 1) houtskooltjes, (2) een wierookbrander, of (3) een zeefwierookbrander, (4) een bijpassend tangetje om het houtskooltabletje veilig aan te steken en om de hete wierookzeef vast te nemen, (5) een stalen borsteltje, om de wierookzeef te reinigen.

Verkoopprijzen:

- 25 gram: 2,75 euro
- 50 gram: 5,00 euro
- 75 gram: 7,00 euro

- Houtskooltjes: 33 mm - 10 stuks/rol: 1.70 euro

Misschien kunt u ook interesse stellen in ons Assortiment Wierookkorrels, zijnde: 25 zakjes van 25gram elk voor slechts 60 euro in plaats van 68,75 euro? Het is maar een ideetje ..

Extra  vragen? Stuur ons een e-mailtje... [email protected]

Gepubliceerd nieuwsbericht op de Spiritualia website:

- Over de wierookkorrels die door DIMschool worden verdeeld.


Hoe goed vind je dit product?