Gardenia Wierookkorrels - 50 gram

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Wierook

Deze Wierookkorrels zijn met de hand gemaakt volgens een geheim, uniek concept, en van Griekse kloosterkwaliteit, zijnde: een handgemaakte AAA-topkwaliteit zonder chemicaliën aan de allerlaagste prijs. Anders gezegd: er bestaan ook wierooksoorten waarin kwaliteit totaal ontbreekt, van A-kwaliteit zijn, of van AA-kwaliteit.

Gardenia wierookkorrels zorgen voor een harmonische, relaxerende omgeving, de geur brengt de geest tot rust, en ideaal om een romantische, sfeervolle avond in te luiden. Ook zal de sensuele, tropische aroma de huiskamer langzaamaan opvullen. Het geeft je een gevoel alsof je in een naar bloemen geurende, zonovergoten tuin rondwandelt.

Gardenia wierookkorrels worden veelal in healing sessies gebruikt, en mensen, die rituelen houden, gebruiken het meestal om gevoelens van rust, liefde en vrede op te roepen, of aan te wakkeren.

Het branden van deze wierook transformeert alle negatieve energieën in een ruimte in positieve. Het zorgt voor spirituele bescherming en het verhoogt veiligheid. Het is zeer effectief in het zuiveren van aura's en in het wegnemen van onzuivere energieën. De afgescheiden geur kan voor vrede zorgen in partijen die met elkaar bekvechten, en het brengt vredevolle oplossingen tijdens conflicten.

De geur van Gardenia wierookkorrels bevat iets liturgisch en het zendt spirituele vibraties uit. Het wordt in zeer vele religieuze ceremoniën gebruikt - en, bij spirituele purificatie rituelen. Vooral mensen, die maanrituelen houden, werken ermee. Ook gebruikte men het in de Oudheid om rituele voorwerpen te zuiveren vooraleer ze te gebruiken.

Men beweert zelfs dat, indien men deze wierooksoort gebruikt, men door de rook contact kan maken met de engelenwereld.

Belangrijke nota: bovenstaande tekst werd door de fabrikant aan ons geleverd en aangevuld met dingen van het internet geplukt. De wierookkorrels, van de allerbeste kwaliteit, worden ook in Griekse kloosters gebruikt, en werken best met houtskoolblokjes.

Eveneens afzonderlijk leverbaar, zijn: 1) houtskooltjes, (2) een wierookbrander, of (3) een zeefwierookbrander, (4) een bijpassend tangetje om het houtskooltabletje veilig aan te steken en om de hete wierookzeef vast te nemen, (5) een stalen borsteltje, om de wierookzeef te reinigen.

Verkoopprijzen:

- 25 gram: 2,75 euro
- 50 gram: 5,00 euro
- 75 gram: 7,00 euro

- Houtskooltjes: 33 mm - 10 stuks/rol: 1.70 euro

Misschien kunt u ook interesse stellen in ons Assortiment Wierookkorrels, zijnde: 25 zakjes van 25gram elk voor slechts 60 euro in plaats van 68,75 euro? Het is maar een ideetje ..

Extra  vragen? Stuur ons een e-mailtje... [email protected]

Gepubliceerd nieuwsbericht op de Spiritualia website:

- Over de wierookkorrels die door DIMschool worden verdeeld.


Hoe goed vind je dit product?