Mirre Wierookkorrels - 25 gram

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Wierook

Deze Wierookkorrels zijn met de hand gemaakt volgens een geheim, uniek concept, en van Griekse kloosterkwaliteit, zijnde: een handgemaakte AAA-topkwaliteit zonder chemicaliën aan de allerlaagste prijs. Anders gezegd: er bestaan ook wierooksoorten waarin kwaliteit totaal ontbreekt, van A-kwaliteit zijn, of van AA-kwaliteit.

In het Nieuwe Testament wordt melding gemaakt van deze oeroude, mystieke wierooksoort - toen: even kostbaar als goud. Aan de heerlijke, aromatische en typisch aardse geur ervan worden zowel spirituele, purifiërende, rustgevende evenals geestesverheffende attributen toegekend.

Mirre wierookkorrels, soms ook wel als 'myrrhe' geschreven, scheiden een geur af, die een ontspannen sfeer creërt. Ook wordt de wierooksoort gebruikt in genezings-, reinigings - en zuiveringsrituelen, om rituele voorwerpen te reinigen, om onaangename geuren te verdrijven, om zowel lichaam als geest te beroeren, en bij meditatiewerk; dit, vanwege de reeds vermelde rustgevende eigenschappen.

Belangrijke nota: bovenstaande tekst werd door de fabrikant aan ons geleverd en aangevuld met dingen van het internet geplukt. De wierookkorrels, van de allerbeste kwaliteit, worden ook in Griekse kloosters gebruikt, en werken best met houtskoolblokjes.

Eveneens afzonderlijk leverbaar, zijn: 1) houtskooltjes, (2) een wierookbrander, of (3) een zeefwierookbrander, (4) een bijpassend tangetje om het houtskooltabletje veilig aan te steken en om de hete wierookzeef vast te nemen, (5) een stalen borsteltje, om de wierookzeef te reinigen.

Verkoopprijzen:

- 25 gram: 2,75 euro
- 50 gram: 5,00 euro
- 75 gram: 7,00 euro

- Houtskooltjes: 33 mm - 10 stuks/rol: 1.70 euro

Misschien kunt u ook interesse stellen in ons Assortiment Wierookkorrels, zijnde: 25 zakjes van 25gram elk voor slechts 60 euro in plaats van 68,75 euro? Het is maar een ideetje ..

Extra  vragen? Stuur ons een e-mailtje... [email protected]

Gepubliceerd nieuwsbericht op de Spiritualia website:

- Over de wierookkorrels die door DIMschool worden verdeeld.


Hoe goed vind je dit product?