Kruidnagel Wierookkorrels - 25 gram

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Wierook

Deze Wierookkorrels zijn met de hand gemaakt volgens een geheim, uniek concept, en van Griekse kloosterkwaliteit, zijnde: een handgemaakte AAA-topkwaliteit zonder chemicaliën aan de allerlaagste prijs. Anders gezegd: er bestaan ook wierooksoorten waarin kwaliteit totaal ontbreekt, van A-kwaliteit zijn, of van AA-kwaliteit.

Kruidnagels zijn de gedroogde, nog gesloten bloemknoppen van de kruidnagelboom; een boom, dit wel 12 meter hoog kan worden. Naar het schijnt zijn ze oorspronkelijk uit Indonesië afkomstig.

Wereldwijd wordt kruidnagel in de keuken gebruikt. Als een medicinale tinctuur wordt het op huidziekten toegepast - en verdund, ook om tandpijn te verlichten. Thee-extracten en oliën worden in de Traditionele Chinese Geneeskunde aangewend om slechte adem en diarree te bestrijden.

Wat wierookkorrels betreft: de purifiërende, antiseptische werking van de vrijgegeven rook was reeds in de Middeleeuwen gekend en werd dan ook tegen eender welke vorm van plaag gebruikt. Van de wierook wordt gezegd dat het alle vormen van negatieve vibraties en aanvallen tegenwerkt, zelfs die van agressieve insecten. Het wordt dan ook gebruikt om ruimten en huizen van negatieve invloeden te zuiveren. Het branden van Kruidnagel korrelwierook zou eveneens het seksuele in de mens stimuleren. Ook zou de rook helpen om oude zaken los te laten, hetgeen dan ook een zeer goed hulpmiddel is voor mensen die bereid zijn hun schepen te verbranden.

Belangrijke nota: bovenstaande tekst werd door de fabrikant aan ons geleverd en aangevuld met dingen van het internet geplukt. De wierookkorrels, van de allerbeste kwaliteit, worden ook in Griekse kloosters gebruikt, en werken best met houtskoolblokjes.

Eveneens afzonderlijk leverbaar, zijn: 1) houtskooltjes, (2) een wierookbrander, of (3) een zeefwierookbrander, (4) een bijpassend tangetje om het houtskooltabletje veilig aan te steken en om de hete wierookzeef vast te nemen, (5) een stalen borsteltje, om de wierookzeef te reinigen.

Verkoopprijzen:

- 25 gram: 2,75 euro
- 50 gram: 5,00 euro
- 75 gram: 7,00 euro

- Houtskooltjes: 33 mm - 10 stuks/rol: 1.70 euro

Misschien kunt u ook interesse stellen in ons Assortiment Wierookkorrels, zijnde: 25 zakjes van 25gram elk voor slechts 60 euro in plaats van 68,75 euro? Het is maar een ideetje ..

Extra  vragen? Stuur ons een e-mailtje... [email protected]

Gepubliceerd nieuwsbericht op de Spiritualia website:

- Over de wierookkorrels die door DIMschool worden verdeeld.


Hoe goed vind je dit product?