Jasmijn Wierookkorrels - 25 gram

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Wierook

Deze Wierookkorrels zijn met de hand gemaakt volgens een geheim, uniek concept, en van Griekse kloosterkwaliteit, zijnde: een handgemaakte AAA-topkwaliteit zonder chemicaliën aan de allerlaagste prijs. Anders gezegd: er bestaan ook wierooksoorten waarin kwaliteit totaal ontbreekt, van A-kwaliteit zijn, of van AA-kwaliteit.

Van jasmijn bestaan er een 200-tal soorten en de juiste soort voor wierook uitkiezen was - volgens de fabrikant - naar het schijnt geen gemakkelijke taak. Van sommige soorten worden thee gemaakt, van andere honing, van nog andere soorten oliën en parfums, enzovoorts.

Jasmijn heeft een delicate, krachtige oiëntaalse geur, het geeft rust, versterkt het zelfvertrouwen, zorgt voor ontspanning, maar is ook zinnenprikkelend doordat het liefdevolle gevoelens aanwakkert, ondersteuning biedt bij emotionele en spirituele aangelegenheden, en profetische dromen aanbrengt.

Jasmijn bezit bovendien iets geneeskrachtigs. De plant zelf bevat salicylzuur, ook wel bekend als Beta Hydroxy Acid, BHA in het kort, dat als pijnstiller wordt gebruikt, zoals in aspirine bijvoorbeeld. In lage doseringen wordt het in cosmetische producten gebruikt omdat het een positief effect heeft tegen acne en mee-eters. De geur die de Jasmijn wierookkorrels verspreiden wordt dan ook in spirituele heling aangewend.

Belangrijke nota: bovenstaande tekst werd door de fabrikant aan ons geleverd en aangevuld met dingen van het internet geplukt. De wierookkorrels, van de allerbeste kwaliteit, worden ook in Griekse kloosters gebruikt, en werken best met houtskoolblokjes.

Eveneens afzonderlijk leverbaar, zijn: 1) houtskooltjes, (2) een wierookbrander, of (3) een zeefwierookbrander, (4) een bijpassend tangetje om het houtskooltabletje veilig aan te steken en om de hete wierookzeef vast te nemen, (5) een stalen borsteltje, om de wierookzeef te reinigen.

Verkoopprijzen:

- 25 gram: 2,75 euro
- 50 gram: 5,00 euro
- 75 gram: 7,00 euro

- Houtskooltjes: 33 mm - 10 stuks/rol: 1.70 euro

Misschien kunt u ook interesse stellen in ons Assortiment Wierookkorrels, zijnde: 25 zakjes van 25gram elk voor slechts 60 euro in plaats van 68,75 euro? Het is maar een ideetje ..

Extra  vragen? Stuur ons een e-mailtje... [email protected]

Gepubliceerd nieuwsbericht op de Spiritualia website:

- Over de wierookkorrels die door DIMschool worden verdeeld.


Hoe goed vind je dit product?