Chinese astrologie

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens Shop > Astrologie

Roger Elliot heeft de oeroude Chinese astrologie zodanig bewerkt, dat zij toepasbaar is op de huidige, moderne mens. Hij geeft toe dat zijn interpretatie van de astrologische wetenschap nauwelijks herkenbaar zou zijn voor de oude Chinezen zelf, maar hij voert er een belangrijke reden aan voor die eigentijdse bewerking.

De westerse mens van de twintigste eeuw is veel meer geïnteresseerd in de doorgronding van zijn eigen karakter dan de oude Chinezen, die een grotere waarde hechtten aan waarzeggerij.

Elliot heeft vijf systemen van Chinese astronomische en astrologische berekeningen samengevoegd, met als resultaat een heldere, evenwichtige methode om het eigen karakter te doorgronden.

Ontdek aan de hand van dit boek hoe het jaar, het jaargetijde, de periode van twee weken, de dag en het uur van uw geboorte u een duidelijk begrip van uw persoonlijkheid geven.

Nota: slechts 1 exemplaar in voorraad.

Conditie: Tweedehands, maar de inhoud is in wezen zo goed als nieuw! Bovendien is het een boek met een meest interessante inhoud! En, van astrologie hoef je niets af te weten. :-)

Winkelprijs: 24,99 €

Belangrijke nota: vanwege de veelvuldige wijzigingen, is het soms onmogelijk om de juiste verzendingskosten te berekenen. In elk geval mag je weten dat - indien je teveel betaalde - het op jouw bankrekening zal worden teruggestort, beloofd.

 


Hoe goed vind je dit product?