ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Het Russisch ruimtehoofd Dmitry Rogozin bedreigde Elon Musk

“Als ik onder mysterieuze omstandigheden sterf…"
door Tsenne Kikke - maandag 9 mei 2022 20:43

Elon Musk biedt sinds kort - na de Russische invasie - via de 2.000 satellieten van zijn bedrijf 'Starlink' gratis draadloos internet aan in Oekraïne. Volgens de miljardair werden er sindsdien al meerdere cyberaanvallen gepleegd op dat bedrijf, en werden er pogingen ondernomen om het Starlink-signaal in Oekraïne te blokkeren.

Gisteren postte Musk op Twitter een kopij van het bericht dat Rogozin, het hoofd van het Russische federale ruimtevaartagentschap 'Roscosmos', naar de Russische media had gestuurd. Dat bericht luidde: “Hij levert ondersteuning aan het nazistische Azov-bataljon, en aan het Oekraïense leger. Op die manier is hij betrokken bij het aanbieden van militaire communicatie aan de fascistische strijdkrachten in Oekraïne. En daarvoor zal je later een prijs moeten betalen, Elon, hoezeer je nu ook de dwaas uithangt.”

Musk reageerde – zoals wel vaker – met een vleugje humor. “Het woord ‘nazi’ betekent niet wat hij denkt dat het betekent. Maar als ik sterf onder mysterieuze omstandigheden...: het was tof om jullie te kennen.” Al viel dat mopje niet bepaald goed bij zijn moeder, Maye Musk, die liet weten dat het “niet grappig” was, vergezeld van twee boze emoji-gezichtjes. “Sorry! Ik zal mijn best doen om te blijven leven," reageerde Musk. Tenslotte was het ook Moederdag...

Het lijkt er niet op dat Musk erg bezorgd is over zijn veiligheid, wat niet verwonderlijk is, aangezien Rogozin de neiging heeft alsmaar te bluffen. Die Roscosmos-chef heeft bijvoorbeeld herhaaldelijk gesuggereerd dat Rusland het programma van het Internationale Ruimtestation (ISS) zou kunnen verlaten als de sancties die in de nasleep van de invasie werden opgelegd, niet worden opgeheven, maar het blijft min of meer business as usual op het laboratorium in de ruimte.

En Musk en Rogozin hebben al eerder weerhaakjes uitgewisseld. In 2014, bijvoorbeeld, merkte Rogozin op dat de Verenigde Staten een trampoline zouden moeten gebruiken om hun astronauten naar het ISS te krijgen - een verwijzing naar het feit dat de natie op dat moment volledig afhankelijk was van Russische Sojoez-ruimtevaartuigen voor bemande orbitale missies. (Rogozin, die toen vice-premier van Rusland was, was op dat moment boos over de sancties die waren opgelegd kort nadat het land de Krim was binnengevallen en het annexeerde.)

In mei 2020, net na de lancering van de SpaceX, publiceerde Musk het bericht: "De trampoline werkt!"

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

DIMschool vzw, de énige gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voel je je geroepen om Spiritualia te sponsoren?
Klik hier en, alvast bedankt!

Overschrijven kan ook via: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB

Ook kan je in onze webshop iets aankopen, waaronder:
Archetypen vragenlijst
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

Voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er...: Eclecticus!

En, dan heb je nog de vaste teksten...

DIMschool biedt 10 interessante privé-sessies aan waaruit jij kan kiezen!
Dossier Zelfkennis: Over de Handleiding Pendelen van A tot Z     
'Eclecticus': een korte introductie…
Meteorieten zijn hoogstwaarschijnlijk zo oud als onze planeet: eentje kopen?    
Prachtige geode amethist schedel van 4 kg 340 gram zoekt een warme thuis.
Wat is jouw Archetype ? En, ken je ook die van jouw partner?

Betalende teksten...

Interesse in Kabbala en de Boom des Levens?

Pssst! Jij, ja jij! Leren werken met Runen?… De handleiding is beschikbaar!

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2022 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht