ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Oekraïne: dag 152

Zelenski na vijf maanden oorlog: “We zullen winnen!”
door Tsenne Kikke - maandag 25 juli 2022 19:16

- Volgens de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov was de Russische luchtaanval op de haven van Odessa zaterdag gericht op militaire infrastructuur in de haven. Volgens hem staat er echter niets in het akkoord dat Rusland ervan weerhoudt om militaire doelwitten te blijven aanvallen in Oekraïne...

"Deze aanvallen houden uitsluitend verband met militaire infrastructuur," zei woordvoerder Dmitry Peskov van het Kremlin. "Ze hebben op geen enkele manier te maken met infrastructuur die wordt gebruikt voor de export van graan. Dit zou geen invloed mogen hebben – en zal ook geen invloed hebben – op het begin van de transporten."

- Tijdens zijn toepraak in Caïro impliceerde Sergej Lavrov dat Rusland de Oekraïense regering omver wil werpen: "We helpen het Oekraïense volk hoe dan ook zich te bevrijden van het regime, dat vijandig staat tegenover de mens en de geschiedenis."

- Intussen gaan de gevechten door in het oosten en het zuiden van het land, zonder dat deze of gene zijde de overhand neemt. Volgens de Britse inlichtingendiensten staan de Russische commandanten momenteel voor een keuze: versterken ze de aanvalstroepen in het oosten - of, verdedigen ze de zuidflank om de tegenaanval van Oekraïne te stoppen?

- Oekraïense strijdkrachten hebben vijftig Russische munitiedepots vernietigd met behulp van door de VS geleverde Himars-raketsystemen, zei de Oekraïense minister van Defensie Oleksiy Reznikov vandaag. "Dit snijdt hun logistieke ketens door en ontneemt hun de mogelijkheid om actieve gevechten te voeren en onze strijdkrachten met zware beschietingen te bestoken."

- Volgens Oekraïense militaire functionarissen bevindt Oekraïne zich vandaag in een keerpunt in de strijd tegen Rusland. Tegen september wil het Oekraïense leger de regio Cherson heroveren. In die tegenaanval zal Oekraïne gebruik maken van westerse wapens.

- Kalush Orchestra won het voorbije Eurovisiesongfestival voor Oekraïne met het nummer 'Stefania', waardoor het land de volgende editie mocht organiseren. Om het evenement veilig te laten verlopen, ging de Oekraïense openbare omroep ermee akkoord dat het volgend jaar in het Verenigd Koninkrijk plaatsvindt. De Britse openbare omroep BBC beloofde een programma waarin een 'glorieus Oekraïne' centraal zal staan.

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

DIMschool vzw, de énige gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voel je je geroepen om Spiritualia te sponsoren?
Klik hier en, alvast bedankt!

Overschrijven kan ook via: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB

- Indien je een (bak)steentje bijdraagt, mogen we jouw naam hieronder publiceren? -

Ook kan je in onze webshop iets aankopen, waaronder:
Archetypen vragenlijst
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

Voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er...: Eclecticus!

En, dan heb je nog ...

DIMschool biedt 10 interessante privé-sessies aan waaruit jij kan kiezen!
Dossier Zelfkennis: Over de Handleiding Pendelen van A tot Z     
'Eclecticus': een korte introductie…
Meteorieten zijn hoogstwaarschijnlijk zo oud als onze planeet: eentje kopen?    
Prachtige geode amethist schedel van 4 kg 340 gram zoekt een warme thuis.
Wat is jouw Archetype ? En, ken je ook die van jouw partner?

Een Cursus in Wonderen - A Course in Miracles: een introductie.

Interesse in Kabbala en de Boom des Levens?

Pssst! Jij, ja jij! Leren werken met Runen?… De handleiding is beschikbaar!

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2022 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht