ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Boekintroductie: 'Eros - Een terugkeer naar onvoorwaardelijke liefde' van Don Miguel Ruiz

Vandaag verschenen bij uitgeverij AnkhHermes!
door Tsenne Kikke - dinsdag 10 mei 2022 3:51

Vandaag verscheen bij uitgeverij AnkhHermes het boek 'Eros', waarin je kunt ontdekken hoe we de leugens, die ons over de liefde zijn aangeleerd, kunnen overstijgen om te ontdekken hoe prachtig zij zonder voorwaarden is.

Liefde is een talent dat we van nature hebben meegekregen. We baseren onze spiritualiteit op thema’s als liefde en vergeving en toch vinden we het vaak moeilijk daar echt naar te leven. In oude verhalen maar zeker ook nu wordt een vertekend beeld geschetst van de liefde, waardoor we worstelen met onze relaties.

De spirituele leraar Don Miguel Ruiz vertelt in deze masterclass over Eros, de mythische god van de liefde, het symbool voor de kracht die in ons schuilt. Op zijn eigen wijze manier laat hij zien hoe we de leugens die ons over de liefde zijn geleerd kunnen overstijgen om te ontdekken hoe prachtig zij zonder voorwaarden is.

Dit boek leest als het volgen van een masterclass van Don Miguel Ruiz. Gelijktijdig beschikbaar als luisterboek als je liever luistert.

- Don Miguel Ruiz is een zeer gerespecteerd spiritueel leraar en een internationaal bestsellerauteur. Al meer dan drie decennia helpt hij miljoenen mensen over de hele wereld op weg naar meer persoonlijke vrijheid op basis van Tolteekse inzichten. Zijn bekendste boeken zijn 'De vier inzichten' en 'Meesterschap in Liefde'.

Aankopen via Bom.com? En, er eerst iets in lezen?... Klik op deze link.

Hieronder: Over voorwaardelijke liefde versus Onvoorwaardelijke Liefde...

Echt de moeite waard om het in z'n geheel te beluisteren teneinde jou te inspireren!!! Het hoofdthema is: "Help Don Miguel Ruiz om de wereld te veranderen..."

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht