ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Vandaag verschijnt bij Uitgeverij AnkhHermes: Lymfe - Een onontdekte bron van gezondheid

Dit boek is een échte aanrader!
door Tsenne Kikke - woensdag 20 april 2022 2:43

In 'Lymfe' legt Gerald Lemole uit hoe het lymfestelsel werkt en wat je kunt doen om het te onderhouden op gebied van, onder andere: beweging, voeding en ontspanning.

Ons lymfestelsel maakt onderdeel uit van ons immuunsysteem en is een zeer onderschat orgaan. Een goede flow in deze ‘rivier van het leven’ beschermt organen en bloedvaten, zorgt voor de afvoer van afval- en giftige stoffen en brengt voedingsstoffen op de juiste plek. Door goed voor jouw lymfestelsel te zorgen, kun je veel gezondheidsproblemen voorkomen.

In het boek 'Lymfe' lees je...:

- Het belang van het lymfestelsel als zelfstandige eenheid en niet alleen als een bijrolacteur voor sterspelers zoals de bloedcirculatie en het spijsverteringsstelsel

- Hoe het lymfestelsel een rol speelt in het ontstaan van vele kwalen en ziekten die in verband worden gebracht met veroudering, zoals hersenziekten, hartaandoeningen, kanker en aandoeningen van het immuunsysteem

- Hoe je leefstijltechnieken kunt toepassen om jouw ‘stroom te bevorderen’ om zo chronische ontstekingen te verminderen. Deze ontstekingen vormen de basis van vele aandoeningen die leiden tot veroudering, gebrek aan energie en algeheel disfunctioneren van het lichaam.

Waarom is het lymfestelsel zo belangrijk? Omdat wanneer het niet soepel stroomt, je meer risico loopt op degeneratieve aandoeningen die je kwaliteit van leven verminderen, de gezondheidszorgkosten opstuwen en de kans op voortijdig overlijden doen toenemen. Maar wanneer de rivier goed stroomt, is het als het vocht dat uit de fontein van de eeuwige jeugd komt: het spoelt jouw hele lichaam schoon.

Dit boek legt in 10 korte hoofdstukken uit hoe het lymfestelsel werkt en wat je kunt doen om het te onderhouden, inclusief recepten en een eenvoudige yogales voor de lymfeklieren.

- Cardioloog Gerald Lemole studeerde aan de Lewis Katz School of Medicine (Temple University), heeft een indrukwekkende carrière in de medische wereld en doet al tientallen jaren onderzoek naar de werkzaamheden van het lymfestelsel.

Aankopen via Bol.com, en er tevens iets uit lezen? Klik dan op deze link!

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2023 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht