ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Bij AnkhHermes verscheen vandaag (Te)veel voelen van Imi Lo

Een boek, speciaal gericht aan emotioneel gevoelige en intense persoonlijkheden.
door Tsenne Kikke - dinsdag 26 april 2022 17:35

Hoe om te gaan met intense emoties als een hoogsensitief persoon? Voel je niet langer teveel met Imi Lo's '(Te)veel voelen' waarin ze emotioneel hooggevoelige en intense mensen helpt hun unieke eigenheid te ontdekken. Leer dan ook meer over jezelf met dit levensveranderende zelfhulpboek.

Emotioneel hooggevoelige en intense mensen worden vaak te veel en te heftig gevonden. Ze hebben prachtige eigenschappen (ze kunnen bijvoorbeeld gevoelens en bedoelingen van mensen doorgronden), maar voelen zich daarin niet altijd begrepen. Hun gave gaat vaak gepaard met andere vormen van bijzondere begaafdheid op het gebied van muziek, kunst, logisch denken, sport en spiritualiteit. Door hun gepassioneerde levensinstelling kunnen zij veel bereiken, maar soms wordt het voelen teveel. Imi Lo weet alles van deze onderbelichte vorm van hooggevoeligheid en helpt je jouw unieke eigenheid te ontdekken.

- Imi Lo is psychotherapeut, kunsttherapeut, mindfulness coach en oprichter van Eggshell Therapie en Coaching. Vanuit een holistische visie combineert ze Oosterse en Westerse filosofieën met psychologische en spirituele werkwijzen.

Aankopen via Bol.ccom? Of, er eerst iets uit lezen? Klik dan op deze link.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht