ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Vandaag verschijnt bij Uitgeverij AnkhHermes 'De orgaankalender voor Tibetan Pulsing'

Met de kracht van je hartslag 24 innerlijke organen harmoniseren.
door Tsenne Kikke - dinsdag 29 maart 2022 2:11

Geef een jaar lang iedere 2 weken een ander orgaan extra aandacht om zo je zelfhelende vermogens te ondersteunen met 'De orgaankalender voor Tibetan Pulsing' van Elvira Schneider. Daarin staan 24 organen centraal.

In de kloosters van Tibet weten ze sinds mensenheugenis dat elke cel van het lichaam bestaat uit pulserende energie en dat blokkades in energiestromen kunnen leiden tot lichamelijke klachten. 'Tibetan pulsing healing' brengt de energieën weer aan het stromen door zachte druk op het lichaam (op de botten) in het ritme van de hartslag.

In 'De orgaankalender van Tibetan pulsing' leer je met een holistische benadering naar jouw gezondheid te kijken. Je ontdekt de functie van jouw organen, maar ook de fysieke en psychische consequenties wanneer een orgaan gestoord is in zijn functioneren. Het boek geeft inzicht in het energiesysteem van de mens en een dieper begrip van patronen die in het lichaam, in de emoties en in het denken gefixeerd zijn geraakt.

Het hele jaar door krijgen vierentwintig organen ieder twee weken lang speciale ondersteuning voor hun specifieke functie en problemen. De gebruikte methodes zijn mudra-meditaties, healing flows en lichaamsgerelateerde oefeningen die je samen met iemand kunt doen. Zo stimuleer je jouw zelfhelende vermogens met Tibetan Pulsing.

- Elvira Schneider is een Duitse arts in de alternatieve geneeskunde. Zij is gespecialiseerd in de lichaamstherapie Tibetan Pulsing. Haar kennis hierover draagt zij over via groeps- en individuele sessies.

Aankopen via Bol.com? En/of er eerst iets uit lezen? Klik op deze link.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht